Aptauja par riepām
Aptauja par riepām
Čau Sābumīļi man jums ir neliels lūgums. Es rakstu darbu par riepu pārstrādes tendencēm, tāpēc gribētu jūs palūgt atbildēt uz vienu pavisam vienkāršu jautājumu. Ja jūsu atbilde nav minēta aptaujā, droši rakstiet to komentāros. Paldies!
Re: Aptauja par riepām
Pilnīgi droši vari piemest variantu "Atstāju servisā, kad mainu uz jaunām" Domāju, ka šis arī būs biežāk izmantotais variants.
Visa elektronika darbojas uz burvju zilajiem dūmiem, kas atrodas tās iekšienē. Tad, kad šie dūmi izlaužas ārpusē, tad arī elektronikai psec.
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
To varētu pieskaitīt pie "Nododu tālākai pārstrādei", jo servisa uzdevums ir nodot visas riepas.
Ir bijis, ka 2 atstāju servisā utilizācijai, 2 paturu rezervē, pats uz miseni neesu vedis un sārtā arī nededzinu, parasti riepu kantori tās savāc.
- mrpinkeyes
- Forums - otrās mājas
Es atzīmēju utilizāciju un ceru, ka riepu serviss (kur tās atstāju) to arī nodrošina!
saab 9-5 Aero Wagon 2006
ex saab 900 1991
ex saab 9-5 Aero Wagon 2001
ex saab 900 T8 1986
ex saab 900 1991
ex saab 9-5 Aero Wagon 2001
ex saab 900 T8 1986
Pārdodu bembistiem!
Pats jau tāds esielmo wrote:Pārdodu bembistiem!
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
To varētu pieskaitīt pie "Nododu tālākai pārstrādei"elmo wrote:Pārdodu bembistiem!
Uz mana vārda nekad nav bijis reģistrēts neviens BMW.lawyer wrote:Pats jau tāds esielmo wrote:Pārdodu bembistiem!
Nespole tā lai paliek dratis un var vest pa taisno uz metāllūžņiem
Es kurinu, kamēr ļerpatas aizlido katra uz savu pusi un nekas tur pāri nepaliek!
Krustojumos priekšroka ir tam, kam lielāks motors!