Parking assist failure
- tranquillo
- Forums - otrās mājas
Re: Parking assist failure
Sensoriem nav jēgas. Sprāgst viens pēc otra nost. Kamera, lūk, to es saprotu.
Man abiem 9-5 vēl neviens nav nosprādzis un, pateicoties viņiem, es atpakaļ neskatoties piebraucu aizmugurē stāvošajam ~10cm attālumā. Pozitīvi ir arī tas, ka, atšķirībā no dažu citu marku autiņiem, SAABam viņi brīdinā arī par šķēršļiem aizmugurē ielu apmaļu augstumā
Parking sensori ir labi, bet nu kad pierod, tad ir auza. Brauc atpakaļ un gaidi, kad sāks pīkstēt, bet izrādās, ka mašīna tad bez tiem pīkstuļie, Labi, ja atceries savlaicīgi, reizēm, tikai pēc tam kad atduras.
Nu man jau liekas, ka tā bezkontakta parkošanās ir stipri pārspīlēta! Francijā un Itālijā visi viens otru mazliet pagrūsta un neviens par to nedusmojas.uculs wrote:Parking sensori ir labi, bet nu kad pierod, tad ir auza. Brauc atpakaļ un gaidi, kad sāks pīkstēt, bet izrādās, ka mašīna tad bez tiem pīkstuļie, Labi, ja atceries savlaicīgi, reizēm, tikai pēc tam kad atduras.
A pie mums visi tādi nervozi, pat ja nav nekādas buktes, vienalga lien kulakus vicināt!
Nezinu, man neviens nekad nav kulakus vicinājis, kaut esmu viegli iebraucis pakaļā vairākas reizes. Parasti, tik paver durvis un skatās ar lielām acī. Es tāpat pretī, jo ne jau speciāli es viņus grūstu, netīšām. Tas gan vairāk attiecas uz sastrāgumiem, ne parkošanos.
Izbraucot no parkinga esmu ar buferi izstumdījis abos galos mašīnas, kas bija noliktas katra ap 10cm attālumā. Katrai tika pa reizēm trim. Kā reaģēja "sasisto" mašīnu īpašnieki, nav ne jausmas.
Izbraucot no parkinga esmu ar buferi izstumdījis abos galos mašīnas, kas bija noliktas katra ap 10cm attālumā. Katrai tika pa reizēm trim. Kā reaģēja "sasisto" mašīnu īpašnieki, nav ne jausmas.
Pirmssvētkains sveiciens SAABistiem! Tā nu ir sagadījies, ka, uznākot pirmajam salam, uz labākiem medību laukiem ir pārcēlies viens no parkošanās sensoriem. Auto 9-5 Aero 2001.gads, tumši zila. Varbūt kādam tāds ir aizķēries un gribas notirgot, tad tik padodiet ziņu! Ja tas vēl būtu kaut kur Liepājas pusē, tad vispār būtu šausmīgi vērtīgi !
Starpcitu, man arī ir nepieciešams viens sensors. Auto 9-5 facelift sedans. Ja kādam ir, tad var uzrakstįt vai arī 29265539
Man arī vienu vajag.
Man arī
SAAB Sonett III; 96; 99 2d (1973); 900OG Cabrio; 900OG Sesan; 900 NG V6; 9000 5d (1984); 9-5 (1998); 9-5 (vilkatis); 9-5 Combi (vilkatis), 9-3 SC (2005.), 9-3 Cabrio (2005.), URSAAB 92001... 1/43 mērogā. Un feisliftētais 9-5 Airis 1/1 mērogā.
Kāda ir lietotu sensoru cena? Jauns ap 60eur.
Čipjs naudu neskaita un ja viņam saplīstu vai pazustu sensori, viņš īzī ieliktu jaunus!
PS: es zinu kur stāv viņa auto ar visiemi sensoriem!
PS: es zinu kur stāv viņa auto ar visiemi sensoriem!
Anglijas ebay vienreiz jau pirku pa 10 GBP + piegāde, vienīgi laiciņš kamēr atnak. Tagad meklēju, bet tik lēti neatradu. Jāturpina meklēt
Jaunus neliktu, jo garāžā stāv moldings ar četriem sensoriem. Viens airim jāieliek, viens sēklai jāatstāj un divus varētu noandelēt.
Chippy- pie viena sensora piesakos, ja vēl nav nokavēts!chippy wrote:Jaunus neliktu, jo garāžā stāv moldings ar četriem sensoriem. Viens airim jāieliek, viens sēklai jāatstāj un divus varētu noandelēt.
Tev jau auto ir pēc 2001.gada? Man droši vien nederēs Tavs sensors?chippy wrote:Jaunus neliktu, jo garāžā stāv moldings ar četriem sensoriem. Viens airim jāieliek, viens sēklai jāatstāj un divus varētu noandelēt.