9-4X
Re:9-4X
Pajautājiet Mārim, cik tieši "lielsiks" ir kadijs - viņam, atšķirībā no mums, ir reāla pieredze, no kuras var mācīties, "neizbaudot" kadiju uz savas ādas ;)
Kadijs var līdzināties Mercedes tikai Chrysler bosu slapjajos sapņos :D
Un es viennozīmīgi dodu priekšroku braukt ar Saabopeli, nevis Saabkadiju :D
Kadijs var līdzināties Mercedes tikai Chrysler bosu slapjajos sapņos :D
Un es viennozīmīgi dodu priekšroku braukt ar Saabopeli, nevis Saabkadiju :D
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Re:9-4X
Vai kāda te diskusija panesās ...:blush:
Bet , ja šoreiz nopietni B) , tad laikam jau viskvalitatīvākais un tehnoloģiski attīstītākais no augstāk pieminētajiem auto šobrīd ir tieši Opel , ne Saab un arī ne Cadillac :P
No reālās lietotāja pieredzes par Cadillac ( man , konkrēti bija CTS )- braukšanas komforta , dinamikas , vadības , lietošanas ērtību ziņā tas reāli ir MB līmenī ( SAABs diemžēl ... ), bet toties uzticamība , detaļu kvalitāte , ekonomiskums , uzturēšanas izmaksas ...:( :( :(
Tā kā , katram savs :laugh: , bet īstie SAABi rullē...:P
Bet , ja šoreiz nopietni B) , tad laikam jau viskvalitatīvākais un tehnoloģiski attīstītākais no augstāk pieminētajiem auto šobrīd ir tieši Opel , ne Saab un arī ne Cadillac :P
No reālās lietotāja pieredzes par Cadillac ( man , konkrēti bija CTS )- braukšanas komforta , dinamikas , vadības , lietošanas ērtību ziņā tas reāli ir MB līmenī ( SAABs diemžēl ... ), bet toties uzticamība , detaļu kvalitāte , ekonomiskums , uzturēšanas izmaksas ...:( :( :(
Tā kā , katram savs :laugh: , bet īstie SAABi rullē...:P
Re: 9-4X
Bet ko ar viņiem pēc iegādes iesākt?zveerz wrote:Zviedrijā KVD.SE notiek izsole, kurā pārdošanai izlikt pāris desmiti 9-4X, lielākoties Aero (2.8T) komplektācijā.
Šķiet, ka pa ceļiem legāli šobrīd ar tādu pārvietoties nevar
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Ar 9-5NG SC arī nevarēja.... Bet tagad droši vien jau var.lawyer wrote:Bet ko ar viņiem pēc iegādes iesākt?zveerz wrote:Zviedrijā KVD.SE notiek izsole, kurā pārdošanai izlikt pāris desmiti 9-4X, lielākoties Aero (2.8T) komplektācijā.
9-4X tur visi ir legāli lietojami ceļu satiksmē.lawyer wrote:Bet ko ar viņiem pēc iegādes iesākt?zveerz wrote:Zviedrijā KVD.SE notiek izsole, kurā pārdošanai izlikt pāris desmiti 9-4X, lielākoties Aero (2.8T) komplektācijā.
un šķiet, ka 4 Saab 9-5 sportCombi no iepriekšējās izsoles Vācijā tikusi sakārtota oficiālā reģistrācija EU. (skat. saabsunited.com)