Sveiki You visiem
Sveiki You visiem
Nekur neesmu pazudis :laugh:
saaabu neeesmu paaardevis:laugh:
juutos labi:laugh:
vienkaarsi darba daudz:laugh:
taaaapeec mazaaak rakstu:laugh:
sad tad kaut ko palasu:laugh:
veel jo projaaam esmu un buusu saaab fans:laugh:
Gan jau vasaraaa tiksimies;)
visiem caaaau;) :)
Taaa gribeejaaas kaut ko uzrakstiiit!:cheer: :) ;)
saaabu neeesmu paaardevis:laugh:
juutos labi:laugh:
vienkaarsi darba daudz:laugh:
taaaapeec mazaaak rakstu:laugh:
sad tad kaut ko palasu:laugh:
veel jo projaaam esmu un buusu saaab fans:laugh:
Gan jau vasaraaa tiksimies;)
visiem caaaau;) :)
Taaa gribeejaaas kaut ko uzrakstiiit!:cheer: :) ;)
Re:Sveiki You visiem
BAAAMBUČA, es arī esmu atgriezies!:laugh:
:laugh: :laugh:
Kurš Latvijā atbild par laika apstākļu taisīšanu, man domāt, ka galveno valsts metereologu jāsauc pie taisnas tiesas!:laugh:
:laugh: :laugh:
Kurš Latvijā atbild par laika apstākļu taisīšanu, man domāt, ka galveno valsts metereologu jāsauc pie taisnas tiesas!:laugh:
elmo, ko tu tajā krastā darīji ar sakariem. Izmantoji kaut ko no vietējiem operatoriem, vai tev tas bija nesvarīgi un paliki pie mūsējiem.
Beidzot! Tā biju pēc Jums abiem (Viesturs ar mazo v un elmo arī ar mazo burtu) sailgojies. Paldies Dievam, ka ir šāds topiks izveidots.:woohoo:
Ar sakariem tur ir pilnīgā tūtē.uculs wrote:elmo, ko tu tajā krastā darīji ar sakariem. Izmantoji kaut ko no vietējiem operatoriem, vai tev tas bija nesvarīgi un paliki pie mūsējiem.
7 LVL par MB. :woohoo:
1,4 LVL par ienākošo zvanu!:woohoo:
25 saņi par īsziņu.
Interneta kupons viesnīcā 10$ par pus stundu.:woohoo:
Elektrība te ir, te nav, tā kā tās 30 min par 10$ reāli sanāk kādas 10 min.
Par free wifi vispār var aizmirst!
Tā kā telefonu pārsvarā izmantoju tikai fotogrāfēšanai!:laugh:
Alkohols un Cigāri gandrīz tādā pat cenā kā pie mums, karoč nākamreiz laidīšu uz KUBU.
Cik patīkami vārdi no chippy ar mazo "c" burtu! :Dchippy wrote:Beidzot! Tā biju pēc Jums abiem (Viesturs ar mazo v un elmo arī ar mazo burtu) sailgojies. Paldies Dievam, ka ir šāds topiks izveidots.:woohoo:
a kur tu biji?
SAAB 900og cv
SAAB 9-3og SE
SAAB 9-3og Aero
SAAB 9-3ng Aero TTiD
...
SAAB 9-3og SE
SAAB 9-3og Aero
SAAB 9-3ng Aero TTiD
...
Dominikānas republikaAinars wrote:a kur tu biji?
Nē, tās cenas jau es aptuveni zinu, bet tas ir par mūsu operatoru kartēm. Vietējās notiekti ir lētākas. Dominikānā gan neesmu bijis, bet citās tuvējās republikās un tik ļoti republikās vietējiem, vismaz agrāk, kad es vēl tur apgrozījos, bija bizness, nākt uz kuģiem un pa dolāru minūtē ļaut zvanīt kur tik vēlas.
Nu, tad jums visiem novēlots sveiciens no (Taizemes SAAB kluba. :woohoo: Aizvedu viņiem mūsu krūzīti, kalendāru un uzlīmi ar piedzērošos grifu - par to viņi bija vislielākā sajūsmā... :cheer:
Toyota RAV4, LPG&Kellys Lagon
Super pozitīva bilde :)
Ja pareizi saprotu, tad šie smaidīgie cilvēki ir ļoti turīgi, jo tai galā ar eiropas auto var braukt tikai bagāti cilvēki!;)
Tā varētu būt. Jo viņi stāstīja, ka SAAB 9-5 AERO maksā tikpat cik BMW M3 (jo tos tur saliek uz vietas), bat sābus importē...:silly:
Toyota RAV4, LPG&Kellys Lagon
- Nauris_t16
- Forums - otrās mājas
Es ņemtu M3 :DSmith wrote:Tā varētu būt. Jo viņi stāstīja, ka SAAB 9-5 AERO maksā tikpat cik BMW M3 (jo tos tur saliek uz vietas), bat sābus importē...:silly:
900aero clubsport #8