Lielākas vai mazākas priekšrocības ... nav tik būtiski, bet kaut kādu motivāciju vajag radīt, lai iestātos, savādāk jau "tāpat ir labi".ziedoniz wrote:edijs wrote:Jā, variants ko apsvērt. :)
Vēl man Nauris šķiet piemērots kandidāts - viņš tāds jaunāks un sparīgāks, entuziastisks saabists, viss kā pienākās. :)
Bet šī nav foruma saruna. :D
Muļķis :D
Lai arī ne vienīgais, kam tādas muļķības nāk galvā, vienalga :D Es varu būt kāds pelēkais kardināls, ne jau prezidents :D Man tieši dēļ vecuma (un attieksmes) nav morālais "svars"
p.s. piešausim eļļu - vajag vairāk priekšrocības biedriem, savādāk tie, kas jau ir biedri, nemaz nesaprot kāpēc par tādiem kļuvuši, jo ja jau viss iziet uz tādu demokrātiju?
Man, piem., personīgi, šķiet, ka jaunu biedru piesaistīšanai nepieciešama aktīva rīcība no Kluba puses, kaut vai elementāra uzrunāšana ... nupat notikušais sestdienas pasākumu bija lieliska iespēja no tribīnes uzrunāt "jaunos" un aicināt apsvērt iespēju iestāties klubā. Man šķiet, ka tie, kas vēl viens otru nepazina, bija arī tādi, kas vispār nevienu nepazina, nākamreiz arī vispār nebrauks.
Diemžēl visi nav tik aktīvi, kādam ir nepieciešams grūdiens/aicinājums/stimulēšana ... tai skaitā arī man :)