Atslēgas pults


Post Reply
User avatar
Zoom
Zināms jau visiem
Zināms jau visiem
Posts: 176
Joined: Sun Nov 09, 2008 11:16 am

Atslēgas pults

Post by Zoom »

Šad tad slēdzot mašīnu vaļā ir gadījies, ka šī sāk kaukt. Domāju, kad kaut kāds gļuks. Šodien piefiksēju, ja patur ilgāk durvju atslēgšanas pogu (kādas 3sek), tad auto sāk brēkt. Cik noprotu šī fiča domāta, lai nakts vidū, mežā atrastu savu auto. Tikko atvēru manuāli, bet par šo fiču neko neatradu (varbūt slikti meklēju).
Tas tāds jaunums man. :blink:

Pie reizes vēl par tēmu. Kas varētu būt pa vainu, ja man signāls velk šad tad kādi 5m, 10m, max ir bijis kādi 20m. Bet ļoti reti ir gadījies, kad spied pogu, bet mašīna netaisās vaļā, kaut blakus stāv. Padalieties cik jums +/- tālu/tuvu velk!
User avatar
elmo
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 12839
Joined: Tue Jan 15, 2008 7:08 am

Re:Atslēgas pults

Post by elmo »

A tu pulti pieliec pie galvas un tad paskaties cik tālu velk!Man reāli attālums palielinās vismaz x2. Tas nav nekāds joks, reāli praksē pārbaudīts!:laugh:
User avatar
jastr
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 2851
Joined: Tue Jan 15, 2008 1:07 am
Location: LV

Re:Atslēgas pults

Post by jastr »

paturot nospiestu durvju bloķēšanas pogu, kas salonā, arī vajadzētu sākt kaukt (neesmu gan notestējis...) panic button tipa. palaist bļauri, ja kāds piesienās :D
Braucu ar 9-5 NG glītāko dvīņubrāli :D
User avatar
andrisem
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 1284
Joined: Mon Oct 06, 2008 3:14 pm
Contact:

Re:Atslēgas pults

Post by andrisem »

Zoom wrote:Pie reizes vēl par tēmu. Kas varētu būt pa vainu, ja man signāls velk šad tad kādi 5m, 10m, max ir bijis kādi 20m. Bet ļoti reti ir gadījies, kad spied pogu, bet mašīna netaisās vaļā, kaut blakus stāv. Padalieties cik jums +/- tālu/tuvu velk!
Sveiks! Auto pultis darbojas standartā 433.92Mhz Eiropā. Amerikā bija 315Mhz. Kā arī attālumi ir dažādi dažādiem reģioniem aptuveni no 20m līdz 5m. Kā arī ja kautkas ir priekšā uztvērējam tad arī attālums būs mazāks. Baterija tukšāka arī ietekmē darbības rādiusu.

Par to, ka pultis citreiz nenostrādā ir tāda lieta - pamēģini turēt nospiestu kādas citas auto pults pogu un tad atvērt savu auto. Frekvence, ja būs vienāda, tad visticamāk būs aizņemta un nekas nenotiks. Tas gadās biežāk vietās, kur ir daudz auto un bieža kustība, kā veikali utt.

Vēl censoņi izmanto pa lētām naudām iegādājamus frekvenču slāpētājus. Ej uz veikalu un pār plecu spied aizvēršanu auto, bet auto neaizslēdzas. Ja redz, ka pamanīji, ka neaizslēdzas, tad izslēdz savu verķi.
SAAB 9-5 2.3T
SAAB 900 T8 Special
SAAB 900 2.1i
Post Reply