SAAB 9-3 Akumulators


User avatar
Flesh
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 630
Joined: Sun Jan 11, 2009 2:46 pm

Re:SAAB 9-3 Akumulators

Post by Flesh »

uculs wrote:
KurBads wrote:
uculs wrote: Ja gribi pavisam labu, bet dārgu ņem Optima. Stāv uz traktora jau gadus 10, viena banka izšāva, bet tāpat viss strādā, šie gan piemērotāki dīzeļiem, dēļ lielās palaišanas strāvas, bet arī benzīnam derēs.
gribās saprast, kur slēpjas OPTIMA krutums?
Es neteiktu, ka kaut kas baigi kruts, bet labāks noteiktos apstākļos tas akumulators ir gan. Pamatā pārākums ir palaišanas strāvā un izturība pret vibrāciju, kas ir nesasniedzama parastajiem skābes aķiem. Izmanto kaut kādu citu tehnoloģiju, neesmu iedziļinājies, bet cik atceros, šie bija želejnieki, kuriem kaut kāda spirāleveida utt nezinu kas. Vēl, laikam, nebija svarīgi kā aķis novietots, kaut kājām gaisā, bet par šo neesmu drošs. Ā, pilnīga izlāde arī neatstāj ietekmi uz kalpošanas laiku, varētu būt aktuāli tiem, kam jaudīgas mūzikas sistēmas:) . Tas, ko varu atcerēties uzreiz.
es no sakuma padomaju, kad tas kads joks par OPTIMA, domaju ka tas ir Maximas akis, jo tam jau ta Optima linijas produkcija :D bet kad iemetu google biju parstiegts...
iRAFAR
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 574
Joined: Thu May 22, 2008 8:58 am
Location: Âgenskalns

Re:SAAB 9-3 Akumulators

Post by iRAFAR »

Es par Baner... Līdz šim tikai laba pieredze... Mazda kādus 4 mēnešus nostāvēja pagalmā uz signalizācijas... Kad mēģināju kustināt - joprojām grieza motoru...

Patreiz SAABam arī 65Ah Baners...
mar4a
Kaut ko sāk saprast
Kaut ko sāk saprast
Posts: 33
Joined: Sat Mar 29, 2008 7:57 am

Re:SAAB 9-3 Akumulators

Post by mar4a »

reinisb wrote:Sveiki,

Ir nepieciešama konsultācija. Vēlos iegādāties pilnīgi jaunu un ļoti labu akumulatoru priekš:
SAAB 9-3 SE 2002 (98-02), 2.0, benzīns, 185bhp, automātiskā.

Pašreizējais akumulators galīgi nav labs; nezinu pat kas par firmu, slikti startējas utt.
Mēģināju arī atrast internetā kurš ir "oficiālais" man nepieciešamais akumulators utt, bet neveiksmīgi.

Tapēc vēlētos uzzināt kur var noskaidrot kādu akumulatoru man vajag? Ir kāds on-line katalogs? Varbūt no pieredzes? Varta, Bosch (bet būsim specifiski, t.i. akumulatora modeļu nosaukumi)? Kurā vietā ir vislabākās cenas (negribu pirkt Statoil ar 30% mark-up)?



Jau iepriekš liels paldies!


Čaļi servisos iesaka Deta. Par Vartu ir dalītas domas ļoti daudz tiek pārdoti attiecīgi daudz tiek nesti atpakaļ.


Pats lietoju kautkādas nepazīstamas firmas Schneider vai kaut kā tā. varu pateikt ka ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā kā lieto. Ja visu laiku brauc pa pilsētu un īsas distances periodiski neuzlādējot ar lādētāju vai neizbraucot garāku gabalu 200 - 500 km nobeigt varēsi jebkuras firmas aķīti!
User avatar
platais
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 335
Joined: Tue Oct 20, 2009 12:19 pm
Location: Ogre/Riga

Re:SAAB 9-3 Akumulators

Post by platais »

ir taads http://veikals.autostarts.lv/ ,kur tirgo akumulatorus "autostarts". sanaak leetaak. esot tie pasi vartas (skali nekliedziet ,ja kluudos), tikai naakushi kaa spaares prieks jauniem autinjiem un auto tirgus samazinaajuma deelj tos jaatirgo aaraa. tiesaam nezinu kas un kaa :P , bet man sanaaca leetaak un ir gana labs. :)
Saab 9000 CC '91
Saab 99GL '83
Toyota Corolla G6S (TTE)
Post Reply