prasu padomu.


Post Reply
vasils
Zināms jau visiem
Zināms jau visiem
Posts: 307
Joined: Tue Mar 04, 2008 4:46 am
Location: Bauska

prasu padomu.

Post by vasils »

lieta tada, ka mazliet kaarbas pusee starp motoru un kaarbu mazliet sulo elja. it kaa jau buutu siikums ,jo nopluude ir nieciiga(vienu mainju var nobraukt ,un liimenis veel ir pielaujamais,bet ne maksimaalais), bet pasham nepatiik. galvenais ,ka nevar saprast no kurienes sulo.vai nu pamata galvas bliive beigta ,vai mazais vaacinsh ,kas pievelkas starp kaarbu un motoru ar mazaam seshkantiigajaam skruuveem.servisaa saka ,ka remonts izmaksaa ljoti daargi ja galvas bliive beigta. var braukt un nepieveerst tam uzmaniibu, bet dzirdeeju ,ka bauskaa bmw servisaa izmanto eljas ar kaut kaadu grafiita piejaukumu ,kas siikaakas eljas nopluudes aizlipina ciet un motoram ljaunumu nenodara.liqui moly laikam vinja saucas ,vaacu elja. saabam var liet? neko jau zaudeet taapat nevar.un veel jautaajums ,vai var buut vainiigas gumijas bukses(sharniiri laikam) balstiekaartai ,kad bremzee ,tad vigree auto. man likaas ,ka bremzhu diski saveerpti ,bet vinji ir tikai gadu veci. kaiminsh saka ,ka vinja bmw vibreeja bremzeejot ,bet diski nebija vainiigi, nomainiija sarniirus ,jo bremzeejot uz vinjiem ir liela slodze un ja vinji ir izdilushi ,tad visas tjagas saak vibreetu un liidz ar to arii stuure un mazliet mashiina. paldies!
User avatar
uculs
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 2124
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:44 am

Re:prasu padomu.

Post by uculs »

Varēji jau arī uzrakstīt kas par modeli. Eļļas noplūde, parsti tas ii pakaļējais blīvslēgs. Ja gribi mainīt tad samērā dārgi, nemot vērā, ka pie reizes vajadzēs nomainīt visu kas tur var iet uz galu, lai vairāk nav jāņem nost kārba. Gadus piecus atpakaļ es iekļāvos 300Ls, pamatā izmaksas bija uz sajūga daļām, jo pats blīvslēgs maksā kapeikas.
Par vibrēšanu drīzāk tomēr diski, bet ja nekad nav mainītas sailenbukses, tad tai mašīnai ir jāļurkājās visu laiku. Šarnīri nav tas pats kas bukses. Disku savērpšanai nav sakara ar to vecumu. Ja jau gadu veci, tad varbūt lētie, kas pēc pirmās nopietnās bremzēšanas arī savērpjas un ja vēl beigās peļķe gadās, tad nav ko brīnīties.
Post Reply