Downpipe


User avatar
elmo
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 12839
Joined: Tue Jan 15, 2008 7:08 am

Re: Downpipe

Post by elmo »

Bet kādas ir vismaz aptuvenās izmaksas pie mūsu metinātājiem!? Lai saprastu pie kā labāka Price/performance attiecība!?
User avatar
Mahmuds
Zināms jau visiem
Zināms jau visiem
Posts: 305
Joined: Wed Sep 19, 2012 7:20 pm
Location: Latvija, Liepâja

Re: Downpipe

Post by Mahmuds »

elmo wrote:Bet kādas ir vismaz aptuvenās izmaksas pie mūsu metinātājiem!? Lai saprastu pie kā labāka Price/performance attiecība!?
Man pazīstams metinātājs vēl latu laikā solīja pa 60 Ls uzmetināt. Tad nu aktuāls ir jautājums, cik maksā visas nepieciešamās detaļas.
User avatar
Gregers
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 4086
Joined: Thu Jul 10, 2008 11:05 am
Location: Riga
Contact:

Re: Downpipe

Post by Gregers »

Nezinu cik par to ņem random metinātaji, bet mana pieredze rāda tikai vienu- downpipe gadijumā metinātajam un viņa ekipejumam jābūt vnk lieliskam, jo savadāk šuves nāks vaļā, pats DP regulari deformēsies un skarsies klāt tuvumā esošajām detaļām, mainīs slodzes uz skrūvēm kā rezultata tās pie turbīnas nāks vaļā un nāksies regulari viņas pievilkt utt utt utt
Rīga ir pavisam neslikts kantoris DP Exhausts. 26564790 Pētersis.
Šie čomaki man uztaisija visā garumā izplūdi un pie reizes atrisināja vairumu problēmu ar veco 3" DP kuru šeit pie forumieša biju iepircis pa lēto.
Patika tas, ka nebija nekadu problēmu ar garantijas remontu, patika arī apziņa, ka šis ir specializētais kantoris kuram sis ir pamatdarbs, viesa uzticību tas, ka arī profesionāli sportisti viņiem uztic darbus.
Forši, ka pie reizes var uztaisīt regulējamo glāžu atsaiti un drošības karkasu :D
Last edited by Gregers on Sat Apr 05, 2014 11:36 am, edited 2 times in total.
User avatar
elmo
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 12839
Joined: Tue Jan 15, 2008 7:08 am

Re: Downpipe

Post by elmo »

Paldies, Greger!

[ Post made via Android ] Image
User avatar
Arnijs
Dievs
Dievs
Posts: 7176
Joined: Tue Jan 15, 2008 3:54 am
Location: Riga

Re: Downpipe

Post by Arnijs »

Gregers wrote:Nezinu cik par to ņem random metinātaji, bet mana pieredze rāda tikai vienu- downpipe gadijumā metinātajam un viņa ekipejumam jābūt vnk lieliskam, jo savadāk šuves nāks vaļā, pats DP regulari deformēsies un skarsies klāt tuvumā esošajām detaļām, mainīs slodzes uz skrūvēm kā rezultata tās pie turbīnas nāks vaļā un nāksies regulari viņas pievilkt utt utt utt
Tad jau man ar pirmo reizi bija sanācis meistardarbs :D Bijušajam melnim uzmeistaroju pats no melnā metāla ~3 stundās un neviena no Tevis nosauktajām problēmām neizlīda. Un - nu jau kādi 3 vai 4 gadi un vēl nav izjucis. Price/perfomance bija vnk lieliska. Materiālos ~40Ls +darbs.
Pie kam - ja Tev ir DP no MELNĀ!!! metāla, tad vienmēr būs vajadzība pēc laika viņu pārbūvēt uz kko labāku :D
P.S. Elmo ieliktajā linkā tam DP pamanīju vienu labu lietu. Salaiduma vietas ir teleskopiskas, kas nozīmē daudz lielāku izturību metinājumam, jo metinot vnk kopā saliktus posmus, šuves izturība nav augstāka par 70%, protams, ja vien nemetina šuvi uz šuves, kas atkal ne īpaši izskatās vizuāli.
Visa elektronika darbojas uz burvju zilajiem dūmiem, kas atrodas tās iekšienē. Tad, kad šie dūmi izlaužas ārpusē, tad arī elektronikai psec.
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
Post Reply