Ceļojumi

Bez SAAB'iem nomoka arī citi jautājumi
Post Reply
User avatar
uculs
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 2124
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:44 am

Ceļojumi

Post by uculs »

Tā neatradu, kur savu vajadzību iekļeksēt, tāpēc jauns topiks.

Gatavojamies braucienam pa ASV, bet pietrūkst vismaz divu cilvēku, var arī trīs, kas vēl būtu gatavi piedalīties. Ceļojums paredzēts no 28.maija līdz 22.jūnijam, mājās sanāk pārrasties ap 24.juniju, taču ir iespēja saīsināt apmēram par nedēļu, ja kādam mēnesis ir par daudz.

Īsuma ir tā, ka lidojam uz Ņujorku, tur ņemam kemperi, un dodamies uz Niagāras ūdenskritumu. Tālāk ceļš ved uz ASV vidieni (Kolorado, Jūta u.c.), kur ir pamatīgi daudz apskates objektu. Paredzēts apmeklēt arī Lasvegasu, kā arī izbraukt cauri Nāves ielejai. Ceļojums ar mašīnu beidzas Losandželosā, no kurienes steidzīgākie var laisties mājās uzreiz. Pēc plāna tur paredzēts pavadīt papildus dienu, tad lidojums uz Vašingtonu, tur vēl viena pilna diena (jāsatiek radinieks:P ) un tad pārbrauciens ar autobusu uz Ņujorku. Beigās lidojums uz mājām.

Atkarībā no tā, kādas būs biļetes ceļojuma ilgums var mainīties par pāris dienām. Bet tā kā kemperus izsniedz tikai sākot no plkt 12.00, turklāt eiropiešiem dod tikai uzrādot pierādījumus par nakšņošanu viesnīcā, pārējie var piebiedroties arī dienu vēlāk.
Post Reply