gribu pirkt9-5


Post Reply
User avatar
vidvuds
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 3224
Joined: Mon Sep 01, 2008 8:09 am

Re:gribu pirkt9-5

Post by vidvuds »

nopirku vasara saab 9-5, 2.0t 98 gada.

paterins man ir videjii 11l uz 100km, pilseta probka ir pat 20L un uz strases ir 7, pilseta bez probkam ir 12L kkur.

Tatad degviela tev vien bus nauda mazliet vairak jaiztere.



Par uzturesanu, ja viss ok, neka snav dargaks, ja ir normals remonts tad naudina ripos, bet nedomaju ka vairak ka citam tada limena masinam. Domaju ka remonts nav dargaks ka 98 gada 5 klases bmw, e klases mersim vai GS Lexusam. Nebaidos salidzinat ar sadam masinam, jo ar visam esmu braucis un mana skatijuma 1. 2. vietu dala Mersis un SAAB.

Pats nomainiju ritoso visu un prieksejo klokvarpstas skriemeli ( gumijas gredzens prieksa) ka ari akumulatoru, kas kopa man sastadija 670Ls rekonu Auto gross, tacu nem ver aka ta sbija gana liels remonts, daudz detalu mainija un remonteja kadu laiku.

Isak sakot ta, ja nav normalu brivo lidzeklu tieis lai uzturetu masinu tad SAAb neperc. Masina ir jaustur laba stavokli kas nemaksa dargi, tacu SAAB slinkumu nepiedod, ja nerupesie sun neveiksi regularas apkopes ta dielidosi uz lielu remontu kur ari samaksas bus lielas.

SAAB nav auto, SAAB ir dzivesstils
User avatar
Smith
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 2049
Joined: Tue Jun 10, 2008 2:11 am
Location: Riga

Re:gribu pirkt9-5

Post by Smith »

Toyota RAV4, LPG&Kellys Lagon
Malder
Forums - otrās mājas
Forums - otrās mājas
Posts: 889
Joined: Sun Aug 24, 2008 4:38 am
Location: Riga

Re:gribu pirkt9-5

Post by Malder »

tikko atbraucu majas un domaju ka par saab'u labakas masinas nav!
patikami braukt.saab'iem motori jaudigi, brauksana komfortabla.
remonts? nu tas atkarigs kada stavokli nopirksi, ja nebus kopts tad var sanakt lieli s... , bet isteniba tas ir visam masinam vairak vai mazak. es piemeram esmu pa pusgadu remontejies diezgan, bet nenozeloju. ja nedzen uz oficialo servisu tad nav tik dargi isteniba. un ja rokas ir no pareizas vietas tad daudz ko var pats sataisit. ;) masina ka masina,kas tur savadaks... ja palasi sito forumu, paprasi pieklajigi, tad visu var viegli atrisinat! :) bet es nemtu jaunaku, kaut purns nav tik smuks :P, bet vairakas "slimibas" ir jau noverstas. :) un protams tas butu AERO!!!!!!!! :blush:
Post Reply