JAUNUMI par 'Spyker'
Re:JAUNUMI par 'Spyker'
nu, es arī pētīju, pētīju - ir līdzīgs viskautkam, visādiem huidai un lehus un kam tik vēl ne, un tai pašā laikā nav līdzīgs nekam. Nu vismaz priekša toč ir gana individuāla. Pakaļgals jau mazāk.
Saab 9-5 1.9 TiD Hirsch powered by ArTEH
Feisliftotam 9-7 ;) :Delmo wrote:Nevar saprast kam līdzīgs:
Visa elektronika darbojas uz burvju zilajiem dūmiem, kas atrodas tās iekšienē. Tad, kad šie dūmi izlaužas ārpusē, tad arī elektronikai psec.
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
Laikam jau jums visiem ir zināma taisnība! :D
Kuru šeit vispār interesē šādi SUV?!:dry: SUV succkss :silly:
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Šito SUV māniju nekad neesmu sapratis un nesapratīšu.
Man te ģimenes draugi arī pirms laiciņa paņēma SantaFe, priekšpiedziņa un 2.0D. WTF?
Ne tur caurgājamība, ne ekonomija, ne kaut kāds baigais komforts, ne ietilpība, tā i neiebraucu kam.
Nu, ok, mazliet augstāks, tas arī viss. Bet nebraukā jau ar viņu pa mežu un tādā komplektācijā tāpat nekur dziļi neiebrauksi.
Es vēl saprastu kaut kadu paaugstināto Volvo [CrossCountry] vai viens tīri labs aparāts bija Subāram [Outback?], ok, ja patīk kaut kas augstāks un nevajag džipu. Šitiem vismaz ir AWD un kaut kāda varēšana.
Konkrētais Saab SUV man arī, nu galīgi nepiesaista.
Man te ģimenes draugi arī pirms laiciņa paņēma SantaFe, priekšpiedziņa un 2.0D. WTF?
Ne tur caurgājamība, ne ekonomija, ne kaut kāds baigais komforts, ne ietilpība, tā i neiebraucu kam.
Nu, ok, mazliet augstāks, tas arī viss. Bet nebraukā jau ar viņu pa mežu un tādā komplektācijā tāpat nekur dziļi neiebrauksi.
Es vēl saprastu kaut kadu paaugstināto Volvo [CrossCountry] vai viens tīri labs aparāts bija Subāram [Outback?], ok, ja patīk kaut kas augstāks un nevajag džipu. Šitiem vismaz ir AWD un kaut kāda varēšana.
Konkrētais Saab SUV man arī, nu galīgi nepiesaista.
Saab 900 Turbo '81
- Nauris_t16
- Forums - otrās mājas
Viedi vārdi, cepums tev par to :Dlawyer wrote:Kuru šeit vispār interesē šādi SUV?!:dry: SUV succkss :silly:
900aero clubsport #8
Patiess prieks par SAAB. Lai pārdošanas apjomi aug turpmāk arī un lai uzņēmums plaukst un zeļ. +1 VM, JAJ un pārējai SAAB komandai ;)vidvuds wrote:http://db.lv/r/331-pasaule/233610-saab- ... ultojusies
Un lai Antonovs aizrijas ar savām plānprātīgajām idejām :D
SAAB 9-5 2.3T
SAAB 900 T8 Special
SAAB 900 2.1i
SAAB 900 T8 Special
SAAB 900 2.1i
Auto eksperts: Saab nākotne ir apdraudētahttp://db.lv/r/331-pasaule/233759-auto- ... apdraudeta
kopš vakardienas pat ir nākuši klāt kādi komentāri un kādam (acīmredzot 1 personai) ir baigā cemme uz zviedru auto :Delmo wrote:Auto eksperts: Saab nākotne ir apdraudētahttp://db.lv/r/331-pasaule/233759-auto- ... apdraudeta
Saab 9-5 1.9 TiD Hirsch powered by ArTEH
Nu, nevar nepiekrist tam profesoram :dry:
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Pārāk maz informācijas. Izklausās vairāk pēc kautkāda pārtulkota spriedelējuma. Es domāju, ka par SAAB to varētu pateikt katrs otrais arī bez profesora grāda, jo uzņēmums vienā gadā neatkopsies tik ātri. Kā arī nedomāju, ka tie cilvēki, kas pirka tiešā vai netiešā veidā SAAB, akli riskētu ar savu naudu.
SAAB 9-5 2.3T
SAAB 900 T8 Special
SAAB 900 2.1i
SAAB 900 T8 Special
SAAB 900 2.1i