JAUNUMI par 'Spyker'
-
- Forums - otrās mājas
Re:JAUNUMI par 'Spyker'
Sāk piepildīties mans mazais sapnītis par SAAB ar BMW dīzeļmotoru.;)
Labāk tā, nekā nekā. Un BMW jau nu nav tā sliktākā izvēle.
Nu tak būs labi, daudz labāk kā ISUZU vai OPEL!:laugh:
Paņems BMW bīdeli, pieskrūvēs 2 turbīnes un varēs lidot!:woohoo:
Paņems BMW bīdeli, pieskrūvēs 2 turbīnes un varēs lidot!:woohoo:
jā jā jā! :woohoo:elmo wrote:Sāk piepildīties mans mazais sapnītis par SAAB ar BMW dīzeļmotoru.;)
nu labi, man tāpat tāds nekad nebūs, bet nu... :laugh:
Saab 9-5 1.9 TiD Hirsch powered by ArTEH
Man patīk! BMW pāris gadus ir bijis Gada motors Nr1, tā kā izvēle ir pareizā!
Bet te jau draud, ka krāmēšot iekšā 1.6! Protams - tehnoloģijas iet uz priekšu un nav problēmu no šī mazuļa nosmelt 200Hp+ jaudu, tikai - cik ilgam laikam ar to dvēselīti pietiks. Un - vai viņam būs pietiekoša grieze pie zemiem rpm. Ražotāju un gada motoru var būt cik uziet, bet fizika ir tikai viena!:dry:
Visa elektronika darbojas uz burvju zilajiem dūmiem, kas atrodas tās iekšienē. Tad, kad šie dūmi izlaužas ārpusē, tad arī elektronikai psec.
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
bmw gada motors parasti ir kkāds v10 vai v8 dīzelis vai kkas tml... te runa ir par 1.6 nemotoru, bez tam, man nezkapēc liekas, ka mediji melsa par petrol engine, te atkal dīzelis, vvz.
Braucu ar 9-5 NG glītāko dvīņubrāli
Dīzeļa motors priekš 9-4x un bendzīna priekš 9-2 cik sapratu plānojas. Neesmu nekur lasījis, ka visi motori SAAB būs no BMW.
SAAB 9-5 2.3T
SAAB 900 T8 Special
SAAB 900 2.1i
SAAB 900 T8 Special
SAAB 900 2.1i
Pilna pasaule ar 1,6 litru atmosfēriskajiem Passat, SuperB un 1,8 litru turbo A6.
protams, ka būs arī 1,6, jo lai Saab kā marka izdzīvotu, būs jāsāk ražot visādi mazauto utt., kā to dara jebkura cita auto marka, bet tas jau nenozīmē, ka tas 1,6 nonāks nākamajā 9-5 vai 9-3. Tik stulbi jau šie arī nav. Un dīzelis jaunu toč būs lielāks par 1,6. Man personīgi nav iebildumu pret maziem dzinējiem, kamēr tie nonāk atbilstoša izmēra/klases auto. Un man domāt, ka tas tā arī būs.
Saab 9-5 1.9 TiD Hirsch powered by ArTEH
Tā, manuprāt, ir ļoti laba izvēle :)
Tiešām nekur nebija teikts, ka tas 1.6 būs arī iekš 9-5, kaut gan arī tā varētu notikt, jo, lai izpildītu EURO izmešu normas, ražotājiem nākas upurēt daudz ko - pirmkārt jau tilpumu un vienkāršumu... par 9-3 gan bija runa, ka tam tiks 1.6d, bet abi tikšot jaunajam 9-2... Cerams, ka jaunais 9-2 taps uz Mini platformas - tas nodrošinās labas gaitas īpašības un vadāmību :)
Tiešām nekur nebija teikts, ka tas 1.6 būs arī iekš 9-5, kaut gan arī tā varētu notikt, jo, lai izpildītu EURO izmešu normas, ražotājiem nākas upurēt daudz ko - pirmkārt jau tilpumu un vienkāršumu... par 9-3 gan bija runa, ka tam tiks 1.6d, bet abi tikšot jaunajam 9-2... Cerams, ka jaunais 9-2 taps uz Mini platformas - tas nodrošinās labas gaitas īpašības un vadāmību :)
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Nevar saprast kam līdzīgs:
VW tiguan un visiem citiem pēdējo gadu SUV.