Viggens tirgojas...
Viggens tirgojas...
Man nav laika ienīst cilvēkus, kuri ienīst mani, jo esmu pārāk aizņemts mīlot cilvēkus, kuri mīl mani...
Re:Viggens tirgojas...
Baigais skaistulis!
2005 2,3T Aero Stg3+ no Arteh
Ex:
1998.gada SAAB 9-5 2,3T
Ex:
1998.gada SAAB 9-5 2,3T
Nevis Viggen, bet aļa Viggen...:laugh:
Nekaa skaista tur neredzu. Pilnigi nekaa nav. Pat bremzes kaa mopeedam.
SAAB 900og cv
SAAB 9-3og SE
SAAB 9-3og Aero
SAAB 9-3ng Aero TTiD
...
SAAB 9-3og SE
SAAB 9-3og Aero
SAAB 9-3ng Aero TTiD
...
Es no visiem tiem knifiem neko daudz nesaprotu, bet tīri vizuāli man patīk :))Ainars wrote:Nekaa skaista tur neredzu. Pilnigi nekaa nav. Pat bremzes kaa mopeedam.
2005 2,3T Aero Stg3+ no Arteh
Ex:
1998.gada SAAB 9-5 2,3T
Ex:
1998.gada SAAB 9-5 2,3T
Viggeni ir pa pillo, tas ka 1 no tiem tirgojas, tiešām nav nekāds īpašais notikums.
Šis nav nekāds Viggen un tie ir daudz, daudz retāki nekā ZingZeng domā ;)
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Tu gribi teikt, ka Viggen ir kāds retums ?
Tad kad 2004.g. meklēju sev 9-3, starp kādiem 80 piedavātajiem sludekļiem vismaz 6-7 bija par Viggeniem, tiesa to cena bija par trešdaļu lielāka. Ja mans 9-3SE ar 200Zs maksāja $5995, tad Viggen lētākus par $9990 nemanīju.
Patreiz saabnet.com no 11 sludekļiem 5 ir ar Viggeniem. Vari pats paskatīties.
Tad kad 2004.g. meklēju sev 9-3, starp kādiem 80 piedavātajiem sludekļiem vismaz 6-7 bija par Viggeniem, tiesa to cena bija par trešdaļu lielāka. Ja mans 9-3SE ar 200Zs maksāja $5995, tad Viggen lētākus par $9990 nemanīju.
Patreiz saabnet.com no 11 sludekļiem 5 ir ar Viggeniem. Vari pats paskatīties.
SAAB saražoja 326370 pirmās paaudzes 9-3, no kuriem 4600 bija Viggen t.i. katra 71. saražotā mašina bija Viggen.
Saabnet.com jau nav sludinājumu portāls, tādēļ nav īsti korekti pēc tā spriest ;) Ja skatās blocket vai mobile, tad ziemas mēnešos vispār bieži vien nav neviena Viggen :dry: Daudzi no Viggen ir nonākuši ZA un tas skaitlis - 4600 - līdz mūsdienām noteikti ir arī samazinājies ;)
Live as you should die tomorrow, learn as you would live forever
Ir vai nav, man personīgi vienalga, vienkārši parādīju lai ir par ko parunāt :)
A varbūt kaut ko uzzinu :)
A varbūt kaut ko uzzinu :)
Man nav laika ienīst cilvēkus, kuri ienīst mani, jo esmu pārāk aizņemts mīlot cilvēkus, kuri mīl mani...
- Nauris_t16
- Forums - otrās mājas
Viggen salīdzinoši maz palika eiropā, tāpēc arī pēc ZA ir normāli spriest.lawyer wrote:Saabnet.com jau nav sludinājumu portāls, tādēļ nav īsti korekti pēc tā spriest ;) Ja skatās blocket vai mobile, tad ziemas mēnešos vispār bieži vien nav neviena Viggen :dry: Daudzi no Viggen ir nonākuši ZA un tas skaitlis - 4600 - līdz mūsdienām noteikti ir arī samazinājies ;)
900aero clubsport #8
-
- Forums - otrās mājas
Kopā saražoja, kā Tu jau raksti, 4600 gab. UK versijas - 500, USA imports 2932 gab. (40% kabri). Tātad, vairāk vai mazāk, "pieejami" paliek nieka 1168 gab. Un tas tiešām ir neliels daudzums uz atlikušo globusa daļu. Nezinu kas Tev sāk skaitīties retums (2 vienības uz pasauli, vai 10), bet bieži to redzēt nenākas. ;)ZingZeng wrote:SAAB saražoja 326370 pirmās paaudzes 9-3, no kuriem 4600 bija Viggen t.i. katra 71. saražotā mašina bija Viggen.
varbūt ZingZengam gana ekskluzīvs ir tikai Saab 9-5 NG SportCombi, oficiāli netirgots un šobrīd izsolē pieejams viens no ~20 testa eksemplāriem ;)Kopā saražoja, kā Tu jau raksti, 4600 gab. UK versijas - 500, USA imports 2932 gab. (40% kabri). Tātad, vairāk vai mazāk, "pieejami" paliek nieka 1168 gab. Un tas tiešām ir neliels daudzums uz atlikušo globusa daļu. Nezinu kas Tev sāk skaitīties retums (2 vienības uz pasauli, vai 10), bet bieži to redzēt nenākas. ;)
Nē, Sonett II, bet tieši II nevis V4.
Un joprojām palieku pie sava, Viggen nav nekāds retums, retums drīzāk ir Viggen dzeltenā krāsā un ar 3 durvīm.
Un joprojām palieku pie sava, Viggen nav nekāds retums, retums drīzāk ir Viggen dzeltenā krāsā un ar 3 durvīm.