Mirgo dzinēja lampiņa


Post Reply
User avatar
Zoom
Zināms jau visiem
Zināms jau visiem
Posts: 176
Joined: Sun Nov 09, 2008 11:16 am

Mirgo dzinēja lampiņa

Post by Zoom »

Čau

Sen neesmu šeit sūdzējies :D

Problēma tāda. Šorīt braucot pa šoseju pēkšķi sāka motors rīstīties un zust jauda. Check Engine lampiņa pāris reizes nomirgoja. Parīstījās un atkal normalizējās. Pēc 3km tas pats, bet motors apstājās. Pēc pāris mēģinājumiem sanāca piešķilt un turpināju ceļu. Pēc nepilna km atkal nosprāga, bet šoreiz neleca vairs. Zvanīju darba kolēģim, lai velk uz garāžu. Aizvilka mani uz garāžu. Mēģināju piešķilt un pats iebraucu garāžā. :D Tagad pielec ļoti labi, bet risks ir palikt kaut kur nezin kur. Cik saprotu šī problēma ir saistīta ar aizdedzi - DI kaseti un svecēm. Vai man taisnība?
User avatar
Arnijs
Dievs
Dievs
Posts: 7176
Joined: Tue Jan 15, 2008 3:54 am
Location: Riga

Re: Mirgo dzinēja lampiņa

Post by Arnijs »

Nedaudz globalizēšu. Šī problēma ir par 100% saistīta ar auto. Piekritīsi? Vai tur pie vainas DI vai sveces - dotu kādus 5% - ne vairāk.
Da cilvēk mīļais! Ja Tev bija iededzies "Check", tad par 90% pietiks ar kļūdas nolasīšanu, lai saprastu, kas izsauca noslāpšanu. Tajā vietā Tu gribi nodarboties ar minējumiem, kuri pārējiem jāapstiprina vai jānoliedz. Tas ir tāpat, kā ieiet aptiekā un uz dullo paprasīt zāles no otrā plaukta trešās atvilknes. A ja nu palīdz... :roll:
Visa elektronika darbojas uz burvju zilajiem dūmiem, kas atrodas tās iekšienē. Tad, kad šie dūmi izlaužas ārpusē, tad arī elektronikai psec.
YTC Īslīces 16
SAAB, Youngtimer un citu auto remonts t.29293629
Post Reply