• Saab pirksana...
Page 1 of 1

Saab pirksana...

Posted: Tue May 06, 2008 5:41 am
by Viensjaanis
Esmu taka noskatijis loti skaistu 9000 CS 2.3t.Bet samejam ir divas problemas:
1.Nestrada vaditaja elektriskais sedeklis.Izspriedu,ka varetu but problema ar stravas padevi,jo neregulejas ne atzveltne,ne pamatne.Ja butu nodedzis kads motors,tad kautkam butu jaregulejas?Cik nopietna varetu but ta problema[cik darga]
2.Uz panela deg TCS lampinja.
Kopuma vai ir verts iesaistities talakajas diskusijas ar pasreizejo ipasnieku?Masina ir tiesam skaista,labi kopta un ar pilnu aprikojumu.
Sorry,ka tik gari uzrakstiju.Ir kadam padoms?

Re:Saab pirksana...

Posted: Tue May 06, 2008 5:23 pm
by GuntisG
Par TCS lampiņu nemāku teikt, bet par elektriski regulējamiem krēsliem - vai drošinātājus pārbaudīji?

Re:Saab pirksana...

Posted: Tue May 06, 2008 5:26 pm
by KoreFun
A vai tad nebūs tur viens drošinātājs abiem beņķiem?:huh:

Re:Saab pirksana...

Posted: Tue May 06, 2008 5:31 pm
by GuntisG
A vot to gan neatceros! Bet šitādi gļuki ir labs iemesls nosist cenu lejā.

Re:Saab pirksana...

Posted: Tue May 06, 2008 5:59 pm
by Nezinite 9000
TCS var būt gan lētas gan dārgas nepatikšanas, bet viennozīmīgi - nepatikšanas. neko prātīgāu laikam neieteikšu kā aizvest uz servisu uz diagnostiku..

Re:Saab pirksana...

Posted: Tue May 06, 2008 8:54 pm
by Viensjaanis
Aha,drosinatajus gan neapskatijos.Tas benkis noteikti ir risinama problema un patiesam labs iemesls nosist cenu.TCS ir pretbuksesana?

Re:Saab pirksana...

Posted: Tue May 06, 2008 9:20 pm
by GuntisG
Viensjaanis wrote:Aha,drosinatajus gan neapskatijos.Tas benkis noteikti ir risinama problema un patiesam labs iemesls nosist cenu.TCS ir pretbuksesana?
Tā viš i, jebšu pārtulkojot TCS=vilces kontroles sistēma. Cik agrāk lasīju krievu saitos, tad priekš 9000 tā bija vairāk problēma, nekā ekstra. Tavā vietā es klausītu Nezinītei un aizdzītu uz Vikingiem, lai nodiagnosticē vainu un pasaka iespējamo remonta ciparu.

Re:Saab pirksana...

Posted: Thu May 08, 2008 6:40 pm
by uculs
Labāk neņem vismaz pirms Vikingi dod slēdzienu par TCS un beņķiem. Jo lai arī beņķu problēma izklausās pēc nieka un visdrīzāk tāda arī ir, tomēr nevaru iedomāties pastāvīgu braukšanu ar mašīnu, kuru beņķis ir pieregulets kādam citam. Tiesa pēc servisa diagnostikas uz beņķmu rēķina cenu nosist vairs neizdosies, jo tos visdrīzāk pie diagnostikas arī sataisīs par kādiem pieciem latiem, nu labi varbūt divdesmit.

Re:Saab pirksana...

Posted: Thu May 08, 2008 6:48 pm
by edijs
Par beņķiem - katram ir savs drošinātājs.

Pārliku vecos krēslus uz jauno vāģi un pirms tam prātoju - nez, pa kurieni man labāk strāvas padevi atvilkt. Un tad priecīgs ieraudzīju, ka par to jau ir padomāts - arī neelektro krēsliem apakšā ir štekeris ar strāvu, atliek tikai drošinātāju ielikt. Un šitais man tik tiešām patīk Saab`ā, ka, lai arī konkrētais modelis nav aprīkots ar to vai citu fīču, tomēr vadi ir savilkti uz visām pusēm.

Re:Saab pirksana...

Posted: Thu May 08, 2008 7:51 pm
by KoreFun
Jā, vot šitais ir liels pluss SAABiem. Sastopos ar to, arī kad pīli pilnveidoju:) Toties čomam Mazdā tā nav. Viss jāvelk pašam, mašīnā ir tikai tas, kas domāts tieši šai komplektācijai, un viss. Laikam Japāņiem joprojām pastāv krīze ar dzelzi un vadiem:laugh:

Re:Saab pirksana...

Posted: Fri May 09, 2008 5:04 am
by GuntisG
Jāā, visādu "lieku" štekeru sābā ir atliku likām. Spēj tik funktierēt un študierēt, kam kurš ir domāts.