• Elektrosistēma
Page 1 of 1

Elektrosistēma

Posted: Thu Mar 13, 2008 6:22 am
by Subbis
Šodien ievēroju, ka spiežot bremzi, iedegas virzienrādītāja indikators. Vēlāk, aplūkojot to visu no ārpuses, redzēju, ka pakaļējie lukturi rāda baigo cirku. Vēl pēc mirkļa, ar bremzes pedāli jau varēja ieslēgt tuvās gaismas. Beigās paliek tā, ka, rādot labo pagriezienu, aizmugurē deg kreisais un ieslēdzot avareikas mirgo gabarīti. Bet pie nosacījuma, ka ir ieslēgti pakaļējie miglinieki, ar bremžu pedāli var ieslēgt tuvās gaismas.. un daudzas tamlīdzīgas interesantas lietiņas. Esmu dzirdējis par rūķiem, kas iemetas elektrosistēmā... kur es varētu meklēt savējo rūķi?

Re:Elektrosistēma

Posted: Thu Mar 13, 2008 7:10 am
by Nauris_t16
Rūķi noķert nevar :laugh:

Bet var mēģināt pēc shēmas pārbaudīt vadus un visu pārējo kas saistīts ar uguņiem. Visticamāk, ka kautkur ir nekontakts/nopuvuši vadi.

Re:Elektrosistēma

Posted: Thu Mar 13, 2008 7:03 pm
by Arnijs
Rūķis, visticamāk, ir meklējams aizmugures lukturu samasojumā! Ja nav kārtīga samasojuma, tad ķēde tiek noslēgta caur kādas no aizm. lampiņu kvēldiegiem Sāc ar masas pārbaudi, kā arī ar tās uzspraužamās kolodkas kontaktiņiem un stāvokli

Re:Elektrosistēma

Posted: Fri Mar 14, 2008 4:50 am
by KoreFun
Pagajushaas ziemas beigaas man parstaaja radiit pagriezienus aizmuguree un tikai puse no gabariitu lampaam dega. (Tagad atkal saakas tas pats:P) Vaina slepaas abu lukturu kontaktu gruppaas. Mitruma un temperatuuras deelj tie palika zalji:laugh: un tapeec radiija visaadus jokus. Domaaju saac ar tiem kontaktu grupaam.

Pazinjaam Passataa gabariitu vietaa dega pagriezienu radiitaaji (bet visi chetri) un veel tamlidziigi fokusi. vinjam zem kapota vadu izolaacija nodega.:dry: (tas taa, informaacijai:blush: )

Re:Elektrosistēma

Posted: Sun Mar 16, 2008 4:04 am
by Kredoks
Labākais un lētākais variants logu mazgātāja sūknīša nomaiņai?
Viens cilvēks kas mani sauc par Arniju teica ka esot alternatīvas.
Idejas?