• Radio nobeidzies
Page 1 of 1

Radio nobeidzies

Posted: Sun Jun 26, 2016 2:16 pm
by Arcs
Sveicināti kungi. Saab 9-3, 2.0t 2002.g. Tā nu gadījās, ka vienu rītu taisoties braukt uz darbu konstatēju ka radio nedarbojas, līdz ar to pazudušas arī visas sistēmas skaņas - parking sensori, pagriezieni u.t.t. Iepriekšējā vakarā vēl viss bija kārtībā. Nekādu kļūdu kompis arī neizmet. Viskaut ko izmēģinājos - pārstartēju aķi, izgāju cauri drošinātājiem, izņēmu pat to pastiprinātāju, kas zem sēdekļa, attaisīju vaļā bet nu vizuāli neko tādu nemanīju, nekas izdedzis nebija, minimāli tikai zaļais bija iemeties, bet to visu notīrīju, un tāpat bez rezultātiem. Cik palasījos netā, tad daudzi saka ka tieši tas ir nobeidzies, bet nu negribās sūtīt jaunu, ja nav 100% pārliecības ka tas pie vainas. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma? Un vai ir iespējams pārbaudīt tieši to pastiprinātāju vai viņš ir dzīvs vai nav? Paldies jau iepriekš.

Re: Radio nobeidzies

Posted: Sun Jun 26, 2016 7:21 pm
by hofmaks
Un kāds sakars te ar pastiprinātāju? Par borta skaņām atbild info panelis,bet audio ir tieši saistīts ar to!

Re: Radio nobeidzies

Posted: Sun Jun 26, 2016 10:42 pm
by jankab
Tieši tā pati problēma, vainīgs pastiprinātājs zem beņķa.

Vispirms, lai patiešām pārliecinātos - savieno optikas kanālus zem beņķa, ja ļoti vajag varu par aliņu atdot optisko savienojumu.

Savienojot pa taisno optiku neskanēs durvju skandas, bet visādi citādi funkcionalitāte atgriezīsies. Vislabākais, protams, būtu cits(jauns un apstrādāts ar aizsardzību) OEM pastiprinātājs.

Re: Radio nobeidzies

Posted: Sun Jun 26, 2016 11:12 pm
by Arcs
Skaidrs, paldies. Mēģināšu šo variantu, un tad jau redzēs kas sanāks.