• "Custom" teksts uz SID
Page 1 of 1

"Custom" teksts uz SID

Posted: Mon Mar 21, 2016 6:47 pm
by zeegee
Vai kāds ir ņēmies ar šo lietu? Respektīvi, vai kāds ir mēģinājis "lauzties" iekšā SID teksta kontrolē (lai SID attēlotu "custom" tekstu)? Ja jā, varbūt var padalīties ar info kā tas tika implementēts. Vai tika izmantota SPA -> SID teksta kontrole, IHU -> SID, cits variants...?

No tā, kas uzrokams internetā, vairāki zviedru un somu puikas izmanto SPA -> SID, jo SPA ņem virsroku prioritāšu ziņā pār citiem paziņojumiem, ja vien tie citi paziņojumi nenāk no TWICE vai kā cita tamlīdzīga. Šis variants, protams, strādā (ir pārbaudīts vairākos testos), bet manuprāt var kaut ko sačakarēt mašīnās, kurās SPA ir uzstādīts. Pats esmu mazliet palauzis IHU -> SID teksta kontroli (bluetooth projekta ietvaros) un esmu ticis tik tālu, ka ir +/- skaidrs kā notiek ziņu apmaiņa, kādi ir priekšnosacījumi, lai SID vispār atļautu attēlot kaut kādu tekstu un cik bieži šīs ziņas ir jāsūta uz SID, lai tas būtu laimīgs. Tomēr lai vai kā, nevaru tikt galā ar SID teksta mirgošanu, kas ik pa laikam parādās.

Ja kādam ir pieredze šajā jautājumā, labprāt aprunātos.

Re: "Custom" teksts uz SID

Posted: Tue Mar 22, 2016 12:17 am
by vjdzonny
Varbūt līdz galam nesaprotu par ko iet runa, bet atradu šādu štelli: http://doda.se/eSID/eSID%20manual%20SW% ... 40213).pdf

Re: "Custom" teksts uz SID

Posted: Thu Mar 24, 2016 8:41 pm
by Smith

Re: "Custom" teksts uz SID

Posted: Mon Mar 28, 2016 6:54 am
by zeegee
O! Paldies par informāciju! Kaut kas līdzīgs tieši tam, ko meklēju. :)