• Mirgo dzinēja lampiņa
Page 1 of 1

Mirgo dzinēja lampiņa

Posted: Thu Oct 16, 2014 12:38 pm
by Zoom
Čau

Sen neesmu šeit sūdzējies :D

Problēma tāda. Šorīt braucot pa šoseju pēkšķi sāka motors rīstīties un zust jauda. Check Engine lampiņa pāris reizes nomirgoja. Parīstījās un atkal normalizējās. Pēc 3km tas pats, bet motors apstājās. Pēc pāris mēģinājumiem sanāca piešķilt un turpināju ceļu. Pēc nepilna km atkal nosprāga, bet šoreiz neleca vairs. Zvanīju darba kolēģim, lai velk uz garāžu. Aizvilka mani uz garāžu. Mēģināju piešķilt un pats iebraucu garāžā. :D Tagad pielec ļoti labi, bet risks ir palikt kaut kur nezin kur. Cik saprotu šī problēma ir saistīta ar aizdedzi - DI kaseti un svecēm. Vai man taisnība?

Re: Mirgo dzinēja lampiņa

Posted: Thu Oct 16, 2014 2:10 pm
by Arnijs
Nedaudz globalizēšu. Šī problēma ir par 100% saistīta ar auto. Piekritīsi? Vai tur pie vainas DI vai sveces - dotu kādus 5% - ne vairāk.
Da cilvēk mīļais! Ja Tev bija iededzies "Check", tad par 90% pietiks ar kļūdas nolasīšanu, lai saprastu, kas izsauca noslāpšanu. Tajā vietā Tu gribi nodarboties ar minējumiem, kuri pārējiem jāapstiprina vai jānoliedz. Tas ir tāpat, kā ieiet aptiekā un uz dullo paprasīt zāles no otrā plaukta trešās atvilknes. A ja nu palīdz... :roll: