QUOTE: Tad nomainet nosaukumu uz "Bilžu konkurss gada garumā"! Tam ar foto sakars ir tik pat liels, kā traktoram ar F1 bolīdu.... :lol:
Es jau iepriekš nomainīju uz Fotokonkurss Kalendāram gada garumā, bet cilvēki spiežot Quick reply paņēma veco nosaukumu.
Ir bijusi darīšana ar daudziem fotogrāfiem un lielākā daļa tomēr arī pēc bildēšanas veic korekcijas.
Manuprāt ir jāiespringst, lai kalendārs būtu foršs, nevis, lai MANA bilde vinnētu ;)
Manuprāt, ne uz ko nav jāiespringst
Labu bildi uztaisīt var tie, kuri ar to nodarbojas gadiem.... nevis kā es, un vairums šeit bildes publicējušie.
Vienīgi fotogrāfija un bilde ir ļoti... nu ļļoooti atšķirīgas lietas. Ja rīko foto konkursu, tad nevienā šādā konkursā nedrīkst iesūtīt apstrādātas bildes.... jo pēc apstrādes tās momentāli paliek par bildēm.
Mans ieteikums ir - "nesačakarēt" izejmateriālu un sūtīt bildes kādas tās ir. Pēc tam, izvēlētās bildes iedot, tiešām, speciālistam uz apstrādi. Tad varētu arī izdoties daudz maz laba līmeņa kalendārs.
...nu tas tā, mans ieteikums.
The administrator has disabled public write access.
QUOTE: Ne visi prot lietot manuālos režīmus :angry: toties visiem ir iespējas dabūt labu kadru paša kadra ziņā ;)
Nu lāb... neviens jau neliedz mācīties un mēģināt. Protams, lai kaut kas sāktu sanākt, ir mazliet jāizprot kas notiek ko pagrozot. Ja mēģina "metodom tika", tad pēc 10min apnīk, jo nesanāk pilnīgi nekas. Pa lielam, ir tak tikai 3 parametri ar kuriem jākombinē.
...gaida atkusni un sniegavīru ražu.
Vai jaunu sniega gūzmu no debesīm, jo divmetrīga sniega čupa vairs nav nekāda retums.
Vai saulainu dienu un atkusušas peļķes uz asfalta.
Kas gan cits laime ir kā vienīgi saskaņa ar sevi un visu pasauli? Un galu galā ir gluži vienalga, vai šo saskaņu rada diži mērķi, mūžīga mīla vai pankūkas. (Anšlavs Eglītis)
Shitas viirs teica, ka grib piedaliities. Satiku vinju rajonaa, un teicu, ka vins saabam maximas luuku imitaacijas ir otraadaak uzliimeejis. Vins atbildeeja, ka uzliimees kaa naakas, ieliks neonu pie logu skidruma sprauslaam un tad piedaliisies konkursaa.
Piedod mix par offtopic. Meginasu Tevi ieprieceet ar realu bildi, kad saabs buus atpakalj. Pa to laiku man ir viena nominaacija veel no ieprieksheejaas sezonas Apriila/ Maija meenesim.