Var arī likt protams 1, ja ir pamatoti. Bet ja piemēram es kā otrais balsotājs ielieku 5 bildei, kura man šķiet 5 balles vērta, un vidējā atzīme uzrādās pēc mana balsojuma 3, tad kāds ir ielicis 1. Un tā bildē jau nu toč nav 1 vērta!
Tomēr neiešu jau es tagad to balsojumu dzēst laukā, jo reāli jau labākie vinnēs tāpat, jo balso jau daudz vairāk cilvēku
-- Nedrīkstu te rakstīt neko provokatīvu --
The administrator has disabled public write access.
Būtu teorētiska interese ņemt dalību kalendāra tapšanā. Ir saprašana kā bildēt un tehnika ar būtu, tikai nav kāda SAABa pa grābienam. Citādi pamazām apnīk kāzas un ballītes bildēt. Gribas ko priekam uzbildēt
Ja kādam ir interese, tad PM
QUOTE: Būtu teorētiska interese ņemt dalību kalendāra tapšanā. Ir saprašana kā bildēt un tehnika ar būtu, tikai nav kāda SAABa pa grābienam. Citādi pamazām apnīk kāzas un ballītes bildēt. Gribas ko priekam uzbildēt :D
is it free of charge?!
Don\'t drink and drive, buy SAAB and fly
QUOTE: Būtu teorētiska interese ņemt dalību kalendāra tapšanā. Ir saprašana kā bildēt un tehnika ar būtu, tikai nav kāda SAABa pa grābienam. Citādi pamazām apnīk kāzas un ballītes bildēt. Gribas ko priekam uzbildēt :D
is it free of charge?!
Atkarīgs no vietas kur bildēsim un ko vēlēsimies.
$$$ visnotaļ simboliska, lai apstrādājot bildes sanāk pāris aliem
QUOTE: sutiju caur inbox uz
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
nepienema:angry: varbut bildes lielums jasamazina vai nepareizi sutu -sutiju uzreiz 5 bildes varbut jasuta pa vienai?
Pastastiet ,ko es daru ne taa, vai bildes lielums pa lielu, tagad sutiju pa vienai bildei un atbilde.Failed to deliver to '
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
'
LOCAL module(account ingus@saabclub.lv) reports:
account is full (quota exceeded)