QUOTE: Runāja, ka tie mentu Defenderi bija tuksnešu komplektācijā - bez salona apsildes :woohoo:
P.S.Parketnieki, SUV, SAV utml. reāli sucksass, tai skaitā 9-7X un 9-4X:P
Daleji piekritu, bet daleji ne.
Mes gimene esam 5 cilveki. Ja kur braucam, tad bagaznieks parasti ir pilns ar mantam, tadel vajag ko ietilpigu, pieberam ka 9-5 vagonu (no 2011.g.), 9-4x vai businu, kas SAABam patreiz nav.
The administrator has disabled public write access.
Neslikti rāditāji, 2.0T 300bhp 400nm.
Ženēvas autoistādes labākais konceptauto. Kā famīlijas auto noteikti der, cik noprotu, ZZ gadījum arī viņš tiktu pielietots pēc nozīmes tā kā, uz priekšu
Nebiju pievērsis uzmanibu http://www...4b3_saab-94-concept_auto
QUOTE: Runāja, ka tie mentu Defenderi bija tuksnešu komplektācijā - bez salona apsildes :woohoo:
P.S.Parketnieki, SUV, SAV utml. reāli sucksass, tai skaitā 9-7X un 9-4X:P
Daleji piekritu, bet daleji ne.
Mes gimene esam 5 cilveki. Ja kur braucam, tad bagaznieks parasti ir pilns ar mantam, tadel vajag ko ietilpigu, pieberam ka 9-5 vagonu (no 2011.g.), 9-4x vai businu, kas SAABam patreiz nav.
nūuuu ... es arī esmu 5 cilv. sastāvā un man nekā cita, bez zem avatara redzamajiem nav
) Maziem parbraucieniem ir ok ari mazaki auto, bet tad kad visiem (jo seviski man) ar neertu sedpoziciju ir janobrauc gabali, kur pie stures pavaditais laiks ir 1.5 vai vairak stundas, tad prieks par tadu braucienu ir minimals, mugura to jut.
Problema gan ir parejosa, jo berniem paaugoties vinu kajinas vairs nestaves slipi ar zolem pret manu muguru, bet normali celos nolocisies 90 gradu lenki uz leju. Tiesa tas neatrisina problemu ar neesoso treso trispunktu drosibas siksnu pakaleja benki.
QUOTE: Neslikti rāditāji, 2.0T 300bhp 400nm.
Ženēvas autoistādes labākais konceptauto. Kā famīlijas auto noteikti der, cik noprotu, ZZ gadījum arī viņš tiktu pielietots pēc nozīmes B)tā kā, uz priekšu :)
Patika risinājums kā pārvadāt slēpes un zābakus! Rulllēēē!
Jauna sadzīves tehnika un Franke, Eisinger santehnika par vairumcenām!
QUOTE: Neslikti rāditāji, 2.0T 300bhp 400nm.
Ženēvas autoistādes labākais konceptauto. Kā famīlijas auto noteikti der, cik noprotu, ZZ gadījum arī viņš tiktu pielietots pēc nozīmes B)tā kā, uz priekšu :)
Patika risinājums kā pārvadāt slēpes un zābakus! Rulllēēē!
Jā, baigā fīča.
Ar videi draudzīgiem 300 kumeļi, - feini
Katrā ziņā dizainiski, neredzu neko glītāku par jaunajiem saab un te pat nav nekāda sakara ar neobjektivitati, nav tik traki ar mani. Nu, ok, jaunie audi a4,a6,kas vēl... alfa protams .Bmw un MB gadiem ejot paliek arvien briesmigāki, ja nu vienigi kompaktklase vēl ir kaut necik gremojama. Volvo s80 arī kaut cik vēl padevies, bet visie tie XC manā skatijuma ir pabriesmīgi. Te,nu es nonāku pie acīmredzama un tīkama slēdziena . Labi,ka jauns auto nav mana nepiecišamība, nedz kaisle .
Teikt, ka SUV'veidīgie sux ir tas pats, kas sēdēt siltā istabā un teikt, ka kažoks sux.
Ir tikai apstākļiem atbilstoši vai neatbilstoši auto.
Protams ir tupi pa vecrīgu braut ar Hummer 2. Bet tai pašā laikā pajautā kādam "ne pilsētnikam" - cik forši ir (sevišķi tādā ziemā kā tadad) pārvietoties ar kādu elegantu auto ar disku izmēru no 17"...?
.... viss šai dzīvē ir relatīvs!
Lai nav beztēma - man jau tas jaunais 9-5 ļoti patīk.
Skatos uz bildi un nevaru saprast ar ko man tā asociējas.
Prātā nāk tādi vārdi kā: lamzaks, tuntulis, resnītis. No sportiskuma tur toč nav ne smakas!
Last Edit: 2010/02/06 13:55 By elmo.
Did you know?
The Griffin is a mythical creature with a lion\'s body, an eagle\'s head, long ears and an eagle\'s claws. It is meant to symbolise a combination of strength and intelligence.