Principā neesmu jaunu auto fans, bet teikšu tā - JAUNAIS 9-5 dzīvē izskatās labāk kā bildēs. Labais. Ļoti patīk priekšējā loga/statnes/jumta formas.
Salons plašs. Materiāli tīri OK.
Drīz ielikšu kādu bildi.
~ 35 000 eur starta cena.
Piedodiet, ja ar daudzajiem foto esmu uzkāris topiku.
Mani gan satrauca tai 11.bildē redzamās šlauciņas, kuru skaits, cik saprotu pavairojies. Laikam lielākas drošības pēc, jo izvietotas tā, ka jebkurš, kam tās ir, var nomainīt.
Arī riteņu disku centriņš laikam cita izmēra, lai neder vecie..
The administrator has disabled public write access.
QUOTE: Mani gan satrauca tai 11.bildē redzamās šlauciņas, kuru skaits, cik saprotu pavairojies. Laikam lielākas drošības pēc, jo izvietotas tā, ka jebkurš, kam tās ir, var nomainīt.
Ja,ja neskaita,ka tas ir zem auto,un to atvienosanai ir vajadzigs kartejais specinstruments....
QUOTE: Mani gan satrauca tai 11.bildē redzamās šlauciņas, kuru skaits, cik saprotu pavairojies. Laikam lielākas drošības pēc, jo izvietotas tā, ka jebkurš, kam tās ir, var nomainīt.
Ja,ja neskaita,ka tas ir zem auto,un to atvienosanai ir vajadzigs kartejais specinstruments....
Ja pareizi saprot, tā varētu būt daļa no XWD - iespējams, aizmugurējais difrenciālis ar kompjūtera vadāmu % griezi starp L un R riteņiem un % griezi vispār uz konkrēto tiltu ... katram virzienam kaut kāds mikro sajūdziņš iebūvēts.
Šis ir modelis par kuru es saku, ka es tādu arī gribu un ka kādreiz man tāds būs.
Iepriekšējais 9-5 ne 9000 nav mani tā uzrunājis kā šis
Kaut kad man tāds būs
-- Nedrīkstu te rakstīt neko provokatīvu --
Toties instrumentu panelis izraisa reālu riebumu.
Un ko, vēl taisās visādus štruntus uz priekšējā stikla spīdināt?
Aizmugure gan skaista!
Šitais modelis, tāpat kā 9000, būs tas, ko es, laikam, izlaidīšu.